lørdag 13. august 2011

På reisefot

Tror jeg aldri har flydd så mye på at år, som jeg har flydd den siste uken.

Uken som har vært har vært tøff og stressende. Minnestunden på tordag var vakker og trist. Presten er den samme presten som giftet Mamma og Thomas, døpte Thyra og som har konfirmert både meg og Marius (og Elise snart), og derfor ble det utrolig personlig siden han kjenner oss og kjente Thomas. Det kom veldig mange til det lille kapellet på Bærum sykehus..

Etter det dro vi hjem og pakket litt og så rett til Danskebåten. Thomas ville bli gravlagt i moderlandet, så han skulle få en siste tur over havet til Danmark. Det var utrolig rart å "ha han med seg".. Å vite at han lå der i kisten på bildekket under oss.

Ellers var Danskebåt-turen morro. Jeg og Vilde (kjæresten til Marius) koste oss med noen drinker og så den flotte solnedgangen, og Marius koste seg med øl (haha ikke 20 :P).. Elise drakk seff alkoholfrie paraplydrinker hun også :P Derreter dro jeg og bror på Casino og sløste bort 100 DKK på enarmede banditter :D

Fredag morgen dro vi rett til huset der Thomas vokste opp og der foreldrene hans fortsatt bor. Vi var der en stund og pyntet oss og spiste litt. Så var det på'n igjen, til kirken og enda ett farvel. Thyra var utrolig fin i prinsessekjole og krøller i håret. Jeg vet at hun forstår.. Og hun er veldig flink og tar det veldig bra at pappa er borte. Selve begravelsen var selvfølgelig nok en gang helt jævelig, masse sipping fra alle, nok en gang :(

Kunne så vidt være med på litt av "festen" etterpå, for jeg måtte sette meg på fly fra Kastrup til Oslo aleine. Har ikke rukket å gjøre så mye hjemme.. Ble mest bare pakke, sove, dusje og så dra igjen.. Nå har jeg altså flydd fra Oslo til Reykjavik, og snart setter jeg meg på nytt fly til JFK, New York ;)

Skal bli godt å komme seg bort littegranne, samtidig som jeg gjerne skulle vært der for Mamma og Thyra..

Elsker dem!

Blogger så ofte jeg kan, nå som jeg er borte. Klem klem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar