torsdag 6. september 2012

Hei igjen!!

Har fått noen koselige kommentarer både her og på facebook om at jeg må fortsette å blogge, så "here we go". Til og med mamma maste litt (visste ikke at hun var fast leser men)..



Så hvor starter man..

Jeg vil jo gjerne oppdatere dere om sommeren min, og beste måten å gjøre det på er vel å legge opp noen bilder =)

Helt først i sommer dro vi til EM i Amsterdam, som var er fantastisk bra tur med mange fantastiske prestasjoner. Kan ikke klage på GULL til Viqueens Spirit. Laget i mitt hjerte! Her på bildet står jeg med lillesøsteren min, Elise og gullpokalen. Elise konkurrerte med VQ Force på EM og kom med på laget denne høsten også!
I August flyttet jeg hjem til Heggedal, etter at jeg ikke ville bo i leiligheten på løkka uten Marlén (hun flyttet hjem for å spare penger, før hun flytter videre til Trondheim denne uka). I Heggedal er det jo ikke alltid så mye å finne på, så jeg og Elise har jogget flere ganger i sommer :)
Jeg har vært vært med i musikkvideoen til Alexandre Joner sin sang "Sunrise" på Ullevål stadion!
Jeg farget håret tilbake til orginalet =) Gingerpower!!!

Vært med på show med Spiritjentene på en øy!

Vært Staff på "The Ultimate Cheer Camp" i Oslo, og fikk møte gamle kjente som Rick (som jeg jobbet med i fjor sommer i USA), Constantin og Patty (som vant EM i PS i år), Mija og Mika, mine beste venner fra Finnland, Sean fra USA som også var med på campen i fjor og min tyske venn Jonas som jobbet med VQ i 2008!

Jeg ble bla. også bedre kjent med denne snuppa her, Erica fra Cheer Extreme, som er en av de morsomste personene jeg har møtt :P

Jeg har dessuten vært deltager på Cheer Summer Camp i Borås i Sverige i sommer =)

Jeg har vært på flere hytteturer, og her er jeg med Spiritjentene på hytta til Sandra utenfor Fredrikstad. Grilling, bading og litt fyll og fanteri!


Alt det sistnevnte ble det også mye av da jeg dro en tur til Stavern til hytta til Stig! 

Vi var så heldige med været i Stavern, så det føltes som syden når vi lå på Andvikstranda!

Fikk "sneket" meg inn på Cheercampen i Stavern også, da jeg var i området hehe.. :)


 Kjøpte meg sommermedlemsskap på "Vallhall treningssenter" og har trent der litt i sommer!

Tok toget (endte så klart med buss for tog halve veien) til Familiehytta vår for å henge litt med pappa og stemor + barn!

På hytta fikk vi besøk av Mikkel rev =) Helt utrolig at han spiste fra hånden min og gikk halvveis inn i hytta og stjal en sko.

Siden været ikke var så bra ble det mye inne-hytte-kos med bok, vin og OL på tv!! Sommerens bok ble jo så klart "Fifty Sades of Grey" som sikkert flere av dere har lest også.. Skikkelig kvinneporno ;)

Ble ingen båtturer på hytta, men flaks for meg så kjørte pappa båten til Oslo. Det har blitt flere båtturer i fjorden, med bading og tur til Bjørvika for å se på Operaen fra sjøen!

 Jeg har jobbet litt i sommer også, og her er et bilde fra Madonnakonserten, der jeg skulle være bartender, men endte opp med å selge pølser og søle brus over hele meg..! Har jobbet litt på Yatzi også, men der er det ALLTID morro heldigvis!

Har ikke klart å holde meg unna lagvenninnene mine, så har flere ganger festet med de, både hjemme og på byen!

Høres ut som jeg er helt aliks her, men sommeren er jo til for å kose seg litt ekstra! Blitt noen turer på Lekter'n for å si hei til Marlén på jobb, da blir det så klart en drink eller to også :D

Litt koseøl i sola med kollegaer på "Teketopa" har det også blitt!

 Sesongstart for meg ble en "team building" tur med Spiritjenten til Nesbru, for å teste ut Pole Dancing! Var utrolig lærerikt og UTROLIG morro! Jeg skal lett kjøpe strippestang!!

 Siden jeg jobber bare 50% i barnehagen, og bor hjemme, har jeg kunnet tilbringe mer tid med min elsklingsThyra! Her er vi utenfor skolen FØRSTE skoledag!! Stolt storesøster kan man si. Lillejenta blir fort stor!!

Jeg, mamma og Thyra har vært en tur på Tusenfryd, og her står vi i kø til "Thunder Coater". Vi tvang henne hele veien i køen til Tømmerrena, så hun er ikke så tøff som dere tror :P

Masse sukkerspinn og slush den dagen kan man si! Dessuten tok vi "gammeldags foto"!! Kan legge opp bildet senere hvis dere vil =)

 Min favorittMarlén i hele verden flytter jo til Trondheim, som jeg skrev i starten. Her er jentegjengen samlet på Nichols&son nå Søndag for å ta en "siste" fest for henne og kjæresten Kenneth! Det ble en tårevåt kveld kan man si, men vi kosa oss fordet. Kommer til å savne deg Marlén!!





Sånn!! Det tror jeg var det meste..! Ikke alt dessverre, men det får så være :)


Nå begynner bloggen for fullt!! =) Håper dere er klare?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar