søndag 9. mai 2010

Landkrabbe

Da var jeg endelig tilbake fra Kiel-fergetur.. Eller.. Endelig og endelig, det var ikke så ille. Ganske så koselig igrunn. Men slitsomt. Jeg ble heeeldigivs ikke sjøsyk, men det var ikke langt unna, for hele fredag kveld hadde jeg sykt hodepine, for da var det mye sjø og bølger. Var alt i alt en koselig tur, for det var morro å være med kusinene mine igjen. Vi har jo lekt sammen hele oppveksten, men de siste årene har vi jo alle blitt så store og opptatte, og droppet famileferier osv, så det var lenge siden vi så hvernadre sist. Gøy å se forandringen til jentene.. De har blitt noen babes alle sammen!! Og jenter, hvis dere leser, her er linken til den bloggen jeg snakket om; HildeChristina.com :)




I løpet av turen har vi altså hengt på parfymeriet så lenge at alle parfymer lukter det samme, tatt med alt for stor koffert for det minste 4 mannsrommet i verdenshistoreien, samt tatt med alt for mye klær, tatt superspeed-heiser 1000 ganger, samt gått i feil korridor like mange ganger, sett en 2/3 av en musikal, spist rådyr og god mat + vin, drukket masse alkoholfrie drinker (jadda, uken før jeg blir 20, det er jo perfect time'ing), danset swing med både Slemdal senior (pappa) og junior (marius), blitt nektet avgang til nattklubben (fortsatt dårlig time'ing, 20 års grense), Spilt bort to kroner i Casinoet på en spilleautomat, "blåst bort" ute på dekk, byttet antrekk to ganger om dagen MINST, vært på det dårligste kjøpesenteret i hele Kiel (men pluss for Ben&Jerry-is), vært på det beste kjøpesenteret i hele Kiel (som vi fant en time før båten gikk), shoppet på "New Yorker", blitt kjekket opp av gamle menn (classic!! ;) ...), Spilt bilspill, guitar hero og dance-mania spill, sett kjendiser, kjøpt ny parfyme, sett film... Og masse annet også, sikkert... Men det husker jeg ikke nå :P




Nå er jeg døøødssliten.. Tror jeg skal legge meg litt nedpå. Driver å vasker klær nå.. Og sengetøy/hånkler osv.. For jeg tenkte jeg skal begynne å pakke til flyttingen som er snart. Og isted tok jeg faktisk trappevasken. Flinke husmor-Ida..!

FORRESTEN!! Har bare EN 17.Mai-medalje igjen.. Noen som vil ha?? Call me!!

I morgen blir det tilbake på jobb.. Og så en tur på IKEA ;D Skal kjøpe pappesker yey.. Og sikkert noe annet stæsj..

Blogges!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar