lørdag 20. mars 2010

Prinsessen og Frosken


Hmm.. Nok ett blogginnlegg med bilde av Thyra :P Sjokk..!

Hehe.. Nå er vi altså hjemme etter en laaaaang dag. Thyra våknet selvfølgelig alt for tidlig.. Så da ble det å stå opp og forflytte seg inn i stua, skru på TV'n og fortsette søvnen i sovesofaen ;) Etter det ble det deeeilig frokost i bare trusa og hver vår baggy t-skjorte! Stekt egg og ristet loff.. Og så klart.. Hver vår store kopp med te :) Så var det dusjetid, og så klart etter det ble det å stæsje oss til, Thyra med sin sminke ("hello kitty" leppepomade) og jeg med min!

Så bar det avsted mot sentrum! Thyra fikk "Prinsessen og Frosken" klistermerkebok! Ett av dagens to høydepunkter. Vi tok like så godt en tur på Fridays og der ble det pannekaker og laksepasta :) Thyra fikk ballong med helium.. Kveldens andre høydepubkt! (Legg merke til at dagnes høydepunkter kom FØR vi så film :P) Såååå ble det kino!! Søøøøt film, det må jeg bare si... Litt skummel i følge Thyra, som heller ville lese i bladet sitt enn å følge med på filmen.

Nå er vi hjemme igjen, og Thyra koser seg med å slippe heliumballongen opp i taket, for så å hoppe etter tauet og dra den ned igjen.. For så å slippe den igjen..

Der er jo de små gledene vet dere :)

Klemme på

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar