søndag 25. september 2011

Jenta mi!




Har jo vært hos mamma en tur idag og kost med gojenta, og fått dødsgod middag og masse is til dessert :D Ikke hver dag det nei!

Sov lenge gjorde jeg også.. Og ryddet :)

Bra helg. Har liksom ikke gjort så mye... Bare hatt fri :) Nå er det ny jobbuke og treningsuke som gjelder.. Woop Woop!

:)

1 kommentar:

  1. Jeg vet ikke om jeg får svart på det eller ikke så da bare sender jeg deg svaret her tilfelle ^^ Jeg er på et lvl 4 lag som heter Divas. Alle kommer inn på et eller annet lag, men det kommer an på hva du kan når det gjelder hvem lag du kommer på, hadde jeg vært flinkere til å tumble hadde jeg nok vært på et level 5 team. Men nå har jeg akkurat lært meg stillestående flikk flakk og stillestående bakoversalto på en litt hard tumblingmatte, har ikke prøvd det på hardt enda, men skal nok gå!

    De sa til meg at jeg var en level 5 flyer, men samtidig ser de på meg å skylder på høyden! Utrolig irriterende at de ikke lar meg prøve en gang, men sånn er det jo. Jeg skal ta privat timer som flyer sånn at jeg er klar for evnt force en dag haha :)) Også håper jeg veldig på og IALLEFALL ha araber flikk bakoversalto innen året er omme. Jeg tror jeg er på god vei, må bare tørre!

    SvarSlett